Planerar du en konferens, kurs, kick off eller en resa, kontakta oss. Våra program är något extra som kommer att ge er något att minnas som en färgklick i livet  och ge er inspiration för framtiden. Vi fixar allt som ni vill att vi ska fixa åt er, resan tur och retur, boendet, konferensen och upplevelsen, så att ni har möjligheten att njuta av er vistelse hos oss. Genom ett unikt samarbete mellan områdets olika aktörer har vi nöjet att erbjuda er ett fantastiskt brett utbud som vi hoppas ska tilltala er liten som stor.

Våra lokala och kunninga guider har många års erfarenhet av områdets fantastiska natur och dess förutsättningar. Massor av trygghet och kunskap finns i detta fantastiska gäng.

Detta är vi:

Klövsjö/Vemdalen Äventyr & Konferens startades år 2000 av Jan-Ola Dillner och har under dessa år haft tiotusentals nöjda kunder som har konfererat, äventyrat och fått inspiration. Vi har ett intimt sammarbete med hotellen i området då det är vi som tar hand om deras konferensaktiviteter. Vi är även en del av det gränsöverskridande samarbetet inom Destination Vemdalen (www.vemdalen.se). Detta arbete görs för att göra området mer attraktivt och stärka de svaga säsongerna. Vi har ett unikt och vackert fjällområde och detta arv är vi rädda om men vill också utveckla det så att det blir ännu bättre.